Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Societatea Scule si Unelte Design S.R.L. oferă o gamă largă de produse, care sunt prezentate online, prin intermediul magazinului web de la adresa www.zilanofficial..ro („Site-ul”). In functie de interactiunea ta cu Site-ul precum si atunci cand intri in contact cu noi prin intremendiul paginilor noastre existente pe retelele de socializare, precum Facebook sau Instagram, prelucram o serie de date cu caracter personal care te privesc. Prin intermediul acestei politici de confidentialitate iti prezentam ce date prelucram, modul in care le prelucram si in ce scopuri, precum si ce drepturi ai cu privire la datele tale cu caracter personal.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este societatea Scule si Unelte Design S.R.L., societate cu răspundere limitată cu sediul în str. nr. 3 Nr. 11A, Afumati, Ilfov, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului Bucuresti sub nr. J23/774/2014, având cod de înregistrare fiscală RO 32931139, E-mail office@zilanofficial.ro.

1. Ce sunt datele cu caracter personal?

“Date cu caracter personal” inseamna orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”), o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
 

2. Ce date cu caracter personal prelucrăm?

A. Date furnizate de tine, in mod direct

Marea majoritate a datelor cu caracter personal sunt furnizate de tine in mod direct, , atunci când, de exemplu iti creezi un cont pe Site, adaugi un comentariu la un produs expus pe Site-ul nostru, plasezi o comanda, ne contactezi prin intermediul call-center-ului, când soliciti asistență pentru clienți, cand te abonezi la newsletter..Datele cu caracter personal pe care le colectăm, in functie de interactiunile pe care le ai cu Site-ul nostru, sunt urmatoarele:

a) Pentru a crea un cont pe Site-ul nostru


–  Adresa de email – pentru comunicare si validarea contului
–  Parola – pentru a securiza contul tau.


b) Datele furnizate in momentul plasarii unei comenzi ,:
– numele și prenumele tau,
– adresa de e-mail,
– adresa poștală de livrare a produselor comandate,
– adresa de facturare,
– numărul de telefon,

– datele cardului bancar (daca optezi pentru plata cu cardul a produselor comandate): numele si prenumele detinatorului cardului, numarul de card, data expirarii cardului, codul de securitate asociat cardului – acestea nu intra in posesia noastra, ci a procesatorului de plati Online cu care colaboram, acesta fiind imputernicit de Scule si Unelte Design S.R.L. pentru procesarea platilor cu cardul.

– date aferente contului bancar (daca optezi pentru plata produselor comandate prin transfer bancar sau daca returnezi produsele comandate si soliciti rambursarea sumelor achitate): numele si prenumele titularului contului, codul numeric personal, datele contului bancar.c) Datele pe care ni le transmiti in momentul in care adaugi un review / raspunzi la un comentariu adaugat de un alt vizitator pe Site la produsele noastre de pe Site:
-numele si prenumele,

-adresa de e-mail,

– continutul review-ului.

d) Conținut pe care il generezi prin intermediul paginilor noastre existente pe retelele de socializare, precum Facebook sau Instagram. In situații precum atunci când dați “like” paginii zilanofficial.ro sau postarilor noastre, cand ne transmiti mesaje sau cand postezi comentarii, date precum numele tau de utilizator, imaginea/poza asociata profilului tau sau continutul mesajului vor face obiectul prelucrarii. Totodată, este posibil ca retelele de socializare in cauza sa ne permita accesul în mod automat la anumite informatii pe care acestea le colectează cu privire la tine (ex: continut pe care l-ai vizualizat sau la care ai dat ”like” sau informatii despre clipurile publicitare pe care le-ai vizualizat, etc.)

e) Datele pe care le colectam prin intermediul call – centerul nostru sau atunci când ne contactezi: numar de telefon, adresa de e-mail, continutul mesajului transmis;

f) Datele pe care le transmiti când soliciti asistență pentru clienți: nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, intrebari si informatii pe care le transmiti serviciului de asistenta clienti.

B. Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu Site-ul nostru, cum ar fi:

– Adresa IP – Atunci cand viziteti Site-ul nostru, adresa IP este inregistrata. INSA noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica.

– Tipul dispozitivului cu care accesezi Site-ul, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu Site-ul.

– Credentialele. Colectăm informatii referitoare la parolele și informații de securitate similare folosite pentru autentificare și pentru accesarea contului tau de pe Site-ul nostrum, dar acestea sunt criptate si nu le putem vedea.

Datele cu caracter personal metionate mai sus sunt prelucrate  prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse conform Regulamentului general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

3. Care este temeiul legal pentru a prelucra aceste date?

Datele cu caracter personal pe care ni le trimiti cu ocazia crearii contului, respectiv  cele pe care le trimiti prin plasarea unei comenzi precum si datele pe care le colectam prin intermediul call-center-ului sau atunci cand ne contactezi sau cand soliciti asistenta pentru clienti vor fi prelucrate conform art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul general privind protectia datelor, prelucrarea fiind necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract.

De asemenea, in anumite situatii, prelucrarea datelor mentionate mai sus se va face pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin, conform legislatiei fiscale si contabile sau a altor prevederi legale aplicabile.Temeiul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal aferente continutului pe care il generezi prin intermediul paginilor noastre existente pe retelele de socializare, precum Facebook, LinkedIn, Twitter, Google Plus sau Istagram este consimtamantul tau exprimat la momentul la care dai “like” paginii noastre sau postarilor noastre sau postezi comentarii. Poti oricand sa iti retragi consimtamantul cu privire la aceste prelucrari prin stergerea comentariilor postate / „dislike” la pagina sau la postarile noastre.

În privința datelor pe care ni oferi voluntar prin postarea unui comentariu / review la un articol de pe Site, temeiul prelucrării este consimtamatul tau exprimat prin postarea respectivului comentariu / review.  Te informam cu aceasta ocazie ca toate comentariile / review -urile vor fi revizuite de reprezentantii Zilanofficial.ro – nu vor fi acceptate pe Site comentarii care conțin un limbaj licentios, care contravine bunei cuviinte si moralei.
În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul tau exprimat la momentul accesarii Site-ului. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

În ceea ce priveste datele prelucrate prin sistemele de monitorizare video de la sediul nostru, prelucrarea acestor categorii de date cu caracter personal este realizata in considerarea interesului nostru legitim de a asigura securitatea bunurilor si a persoanelor din incinta noastra.

În cazul în care te abonezi la newsletter te vom tine la curent cu ofertele pe care le avem la produse și servicii din gama noastră de produse, prin transmiterea de newslettere periodice pe e-mail SMS, notificări push, și apeluri telefonice cu privire la ofertele noastre. 

In acest caz vom prelucra datele tale cu caracter personal in baza consimtamantului tau expres de a teabona la astfel de newslettere și de a-ti fi prelucrate datele în acest scop. Poti oricand sa te dezabonezi de la newsletter astfel:

– accesarea link-ului de dezabonare, special destinat de la finalul newsletter-ului primit;
– folosirea opțiunilor disponibile în Contul de Client pentru modificarea acceptului tau de a primi newslettere;
– contactarea Scule si Unelte Design S.R.L., utilizând instrumentele dinsponibile pe Site în secțiunea Contact, fără nici o obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă.

4. Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale?

Vom prelucra datele tale doar atunci cand legea ne permite si doar pentru scopurile declarate sau pentru alte scopuri, daca acestea sunt compatibile cu scopurile initiale. Cel mai frecvent, vom folosi datele tale in urmatoarele situatii:  

1. Pentru onorarea comenzilor si solutionarea solicitarilor tale

Acestea includ:

a) pentru a raspunde solicitarilor tale atunci cand ne contactezi prin canalele de comunicare disponibile pe Site;
b) pentru procesarea comenzilor tale, respectiv pentru validarea, expedierea, facturarea si livrarea comenzilor catre tine
c) pentru solutionarea anularilor precum si a oricaror altor solicitari pe care ni le adresezi cu privire la produsele comandate sau la comenzile transmise;
d) pentru procesarea cererilor de retur formulate conform legii si returnarea contravalorii acestora;
e) pentru a te contacta in legatura cu comanda ta sau cu solicitarile pe care ni le adresezi;
f) pentru a putea face dovada solutionarii comenzii tale.

2. Pentru organizarea de campanii de promovare/ trimiterea notificarilor de tip email/push/webpush/sms/telefonic

Din cand in cand, vom organiza campanii de promovare a produselor si serviciilor noastre prin derularea de diverse operatiuni de marketing, cum ar fi oferirea de produse sau servicii cu titlu promotional.

In functie de tipul de campanie desfasurata, este posibil ca pentru anumite campanii sa prelucram datele tale, cum ar fi nume si prenume, pentru a putea derula campania in conditii conforme.

Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs. oferte speciale, programe de fidelizare, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs. și să efectuăm modificările necesare în decurs de 30 zile. 

3. Pentru transmiterea de comunicari comerciale de tip newsletter

In cazul in care te abonezi la newsletter te vom tine la curent cu ofertele pe care le avem la produse si servicii din gama noastra de produse, prin transmiterea de newslettere periodice pe e-mail SMS, notificari push, si apeluri telefonice cu privire la ofertele noastre. 

In cele ce urmeaza iti prezentam exemple de date cu caracter personal si scopurile in care prelucram aceste date. Mentionam ca aceasta lista este doar exemplificativa insa te asiguram ca prelucrarea datelor tale cu caracter personal se realizeaza numai in scopurile mentionate in prezenta politica de confidentialitate sau in alte scopuri, daca acestea sunt compatibile cu scopurile declarate.Numele și prenumele, e-mail-ul, numarul de telefon 

La ce iți folosim aceste date? De ce?
Ca sa iti putem expedia coletele cu produsele comandateEste necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a ne putea onora contractul pe care il incheiem in momentul in care plasezi o comanda. Nu avem cum sa expediem coletele/produsele daca nu iti solicitam si nu folosim numele si datele tale de contact.
Pentru a te anunta care e statusul comenzii tale iti putem trimite mailuri, sms-uri sau notificari. Iti trimtem aceste e-mailuri doar daca te abonezi la newsletterul ZilanOfficial.
 Pentru a-ti putea oferi informatii despre anumite produse/servicii noi sau revenite in stoc. Iti trimtem aceste mailuri doar daca te abonezi la newsletterul ZilanOfficial.
Pentru a detecta si pentru a preveni fraude   Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, e necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea. 
Pentru a-ti arata reclame personalizate pe alte siteuriCa sa poti vedea ultimele produse aparute sau pentru a-ti prezenta oferte pentru produsele care te intereseaza/pe care le-ai vizitat anterior.
  Pentru a putea afla ce produse iti plac Pentru a fi siguri ca iti oferim o experienta personalizata cat mai placuta si ca iti dam informatii doar despre produsele care te intereseaza. 
Asistență pentru clienți Folosim datele pentru a oferi servicii de relații cu clienții și servicii de asistență ( detalii ) fie direct, prin call center 
Folosim datele pe care le colectăm pentru a furniza comunicări către tine și a le personaliza. De exemplu, te putem contacta prin telefon sau e-mail sau prin alte mijloace pentru a te informa când sunt disponibile actualizări de securitate, pentru a-ti aminti despre articolele rămase în coșul virtual de cumpărături, pentru a te informa sau a te întreba despre o cerere de de service, pentru a te invita să participați la un studiu sau pentru a te informa că sunt necesare acțiuni pentru a-tipăstra contul activ.Informatii despre sex/gen


Aceste categorii de date vor fi procesare numai pentru a te directiona catre produsele care te intereseaza.

Date legate de cardul tau

Cum folosim datele legate de cardul tau?De ce? 
 Datele referitoare la cardul tau bancar nu intra in posesia Scule si Unelte Design S.R.L., acestea vor fi introduse de tine direct in formularul pus la dispozitie de procesatorul de plati cu care avem contract si care este autorizat pentru procesarea platilor Aceste date sunt necesare pentru procesarea platii si pentru finalizarea comenzii. 
Prevenirea si detectia fraudelor Pentru a preveni sau a detecta fraudele care te vizeaza pe tine sau care vizeaza siteul zilanoffcial.ro – aceste date ne sunt necesare.

Date legate de Contul IBAN 

Cum folosim codul IBAN? De ce?
 Iti putem solicita codul IBAN in caz ca vrei sa returnezi sau sa schimbi un produs.Pentru a putea achita suma pe care o datoram in caz de retur sau schimb de produse.
Pentru procesarea platilor aferente comenzilor in cazul in care optezi pentru plata prin transfer bancar sau depunere numerar in contul Zilan OfficialPentru procesarea platilor si pentru finalizarea comenzii

Istoricul /transcriptul conversatiilor avute cu tine

Trebuie sa avem o evidenta asupra lucrurilor pe care ni le-ai transmis prin telefon, chat sau social media. 

Cum folosim istoricul conversatiilor avute cu tine?De ce?
 Il folosim pentru serviciul cu clientii si pentru suport. Avem nevoie de aceste date pentru a duce la bun sfarsit contractul incheiat cu tine si pentru a-ti putea oferi o experienta placuta in interactiunea cu departamentul de suport de la Zilan Official.
Pentru a exemplifica angajatilor Scule si Unelte Design S.R.L. situatiile intalnite. Astfel incat, in momentul in care te contacteaza, o sa aiba o imagine de ansamblu asupra istoricului tau si iti va putea oferi servicii personalizate/de calitate. 


Istoricul comenzilor si produsele adaugate in cos

Ce ai cumparat si ce ai salvat in cos sau in lista de dorinte (wishlist) pentru mai tarziu.

Cum folosim istoricul cumparaturilor si al produselor salvate in cos?De ce?
 Iti prezentam si vindem produse.Trebuie sa salvam aceste produse in cos pentru a putea duce la bun sfarsit contractul incheiat cu tine. Daca nu poti adauga produse in cos, nu poti cumpara de pe Zilan official.
Iti oferim suport tehnic si procesam retururi.Trebuie sa salvam produsele adaugate comandate pentru a putea duce la bun sfarsit contractul incheiat cu tine.
Aflam ce produse prezinta interes pentru tine si pentru alti utilizatori.Pentru a ne asigura ca iti oferim produse de interes, de are ai nevoie.

Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti siteul ZilanOfficial.ro

Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe siteul ZilanOfficial, inclusiv adresa IP, tipul dispozitivului si, la alegere, date despre locatia ta. Totodata, salvam informatii despre modul in care folosesti siteul si aplicatia.

Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul sau tableta ta si despre cum folosesti siteul ZilanOfficial? De ce?
Imbunatatim experienta ta pe site, oferindu-ti versiunea cel mai bine adaptata dispozitivului tau. Iti oferim cea mai buna experienta de cumparaturi si navigare pe site posibila. 
Protejam siteulPentru a preveni si a detecta fraudele impotriva ta sau a siteului Zilan Official. Pentru a putea asigura confidentialitatea datelor. Raspunsurile tale la studii, concursuri sau promotii

Cum folosim raspunsurile tale studii, concursuri sau promotii? De ce?
 Pentru desfasurarea studiilor, concursurilor sau a promotiilor. Trebuie sa facem asta pentru buna desfasurare a contractului cu tine. Daca nu putem folosi datele introduse, nu ai cum sa participi.

 Nu esti obligat/a sa ne oferi niciuna din informatiile de mai sus, insa daca nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a cumpara de pe site, iar experienta ta pe siteul zilanofficial.ro poate fi influentata negativ. Totodata, dacă alegi să nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, există posibilitatea să nu poti obtine informatiile pe care le doresti ( de exemplu prin adaugarea unui comentariu la un produs sau prin transmiterea informatiilor dumneavoastra atunci cand plasati o comanda pe site). Alegerea iti apartine si iti respectam decizia.

5. Perioada de stocare

In functie de scopurile prelucrarii, datele tale vor putea fi stocate perioade de timp diferite, astfel:

i) Datele incluse in documentele justificative care stau la baza livrarilor de produse catre tine precum comenzile pe care ni le transmiteti impreuna cu facturile aferente produselor achizitionate, sau cererile de retur vor fi pastrate o perioada de 10 ani de la data inchiderii anului financiar relevant, pentru a putea fi prezentate autoritatilor competente in cazul in care acestea le solicita.
ii) Alte date, precum date prelucrate pentru a raspunde unei cereri sau date prelucrate in cadrul campaniilor promotionale cu premii sau alte beneficii acordate castigatorilor sau participantilor vor fi pastrate o perioada de 3 ani, pentru respectarea termenului general in cadrul caruia pot fi formulate plangeri sau reclamatii

iii) In lipsa unor dispozitii legale contrare, datele tale cu caracter persoanal nu vor fi pastrate  mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe Site sau ultima interactiune cu noi. 

6. Cu cine partajam datele cu caracter personal?

Furnizori de servicii.

Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi societatile care fac livrarea produselor comandate de tine, societatea care ofera procesarea platilor tale, companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru, societatea care ne asigura serviciile de contabilitate sau ne asista asistarea în organizarea de campanii de promovare, societatea care asigura mentenanta Site-ului.
Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal.
Aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile tale în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii.

Autorități publice și de aplicare a legii

Autorități publice centrale sau locale, precum și organele de poliție și alte agenții sau instituții publice vor putea uneori să ne solicite să le punem la dispoziție diverse date, inclusiv date ce te privesc, cum ar fi detalii cu privire la plățile realizate de tine. Aceste solicitări pot fi pentru o serie de scopuri, precum verificarea îndeplinirii obligațiilor fiscale de către noi, investigarea plângerilor, precum și în scopul de prevenire sau detectare a infracțiunilor, fraudei sau operațiunilor de spălare a banilor.

Conținut disponibil public

Conținutul pe care il generezi prin intermediul paginilor noastre existente pe rețelele de socializare, precum Facebook, sau Instagram, în situații precum atunci când dați “like” paginii noasre sau postărilor noastre sau când postați comentarii, date precum numele dvs de utilizator, imaginea/poza sau locul în care vă situați vor fi disponibile și vor putea fi vizualizate de oricine vizitează paginile noastre existente pe rețelele de socializare. Tu esti cel/cea care controlezi la orice moment datele cu caracter personal la care putem avea acces prin intermediul setărilor existente pe rețeaua de socializare în cauză.

Orice transmitere de date în condițiile de mai sus se va face în situații concrete, limitat la obiectivul prelucrării și în conformitate cu prevederile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

In limita scopului prelucrarii, asa cum este prevazut in prezenta politica de confidentialitate, putem  transfera datele dumneavoastra catre tari din afara Spatiului Economic European. In acest sens, Scule si Unelte Design S.R.L. va respecta prevederile GDPR referitoare la transferul catre tari terte prin aplicarea uneia dintre urmatoarele solutii de transfer: 

Partea care primeste datele cu caracter personal este situata intr-o tara recunoscuta de Comisia Europeana ca oferind un nivel adecvat de protectie sau
Vor fi respectate orice alte situatii de transfer permise conform GDPR.

Scule si Unelte Design S.R.L. NU utilizează datele tale pentru a crea profiluri prin mijloace exclusiv automate sau pentru a lua decizii ce te pot afecta, exclusiv în baza unor prelucrări automate a datelor tale.

Intentia operatorului de a transfera date cu caracter personal in state din afara SSE trebuie adusa la cunostinta persoanelor vizate – va rugam sa ne anuntati ce date cu caracter personal sunt transferate si unde sunt transferate  pentru a verifica daca respectivul stat ofera garantii adecvate.

7. Ce drepturi ai tu ca persoana vizata?

Drept de acces – ai dreptul ca, in orice moment, sa stii ce date prelucram cu privire la tine precum si informatii cu privire la modul in care iti prelucram datele.

Dreptul la rectificare – in cazul in care constati ca datele pe care le avem cu privire la tine sunt incorecte sau incomplete, ai dreptul, in orice moment, sa ne soliciti rectificarea, respectiv completarea, datelor inexacte sau incomplete care va privesc. Durata de răspuns și remediere poate să dureze maximum o lună. Excepție fac cazurile în care solicitarea este complicat de rezolvat sau dacă aveți mai multe solicitări, S-ar putea sa fie nevoie să ne dați mai multe detalii, legat de modificările pe care doriți să le facem sau ce anume vă îngrijorează, pentru a putea identifica și acționa cât mai repede.    

Dreptul la stergerea datelor (”Dreptul de a fi uitat”) – ai dreptul de a ne solicita stergerea datelor personale pe care le avem cu privire la tine. Mentionam, insa, ca dreptul de a fi uitat nu este un drept absolut, acesta aplicandu-se doar in anumite situatii.  Astfel, inainte de a da curs cererii tale, o vom analiza si te vom informa cu privire la rezultat.

Dreptul la restrictionare a prelucrarii – in anumite circumstante, ne poti cere sa restrictionam modul in care prelucram datele tele. Ai dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii atunci cand ai un motiv anume pentru a dori restrictionarea. Acesta poate fi, spre exemplu, intrucat contesti exactitatea datelor pe care le prelucram cu privire la tine sau contesti modul in care am efectuat prelucrarea.

Drept de portabilitate a datelor – in anumite situatii, ne poti solicita sa transmitem datele ce te privesc catre o entitate indicata de tine.

Ai dreptul a te opune prelucrarii datelor care te privesc

In orice moment, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal realizata in baza unui interes legitim, din motive legate de situatia ta particulara. Mentionam ca exercitarea dreptului de opozitie nu va determina in mod automat incetarea prelucrarii. O analiza va fi realizata cu privire la motivele pentru care iti exprimi opozitia, raportat la motivele care ar putea justifica continuarea prelucrarii. Iti vom comunica rezultatul analizei noastre si masurile pe care urmeaza sa le luam ca urmare a analizei realizate.

Atunci cand prelucrarea se va realiza in baza acordului tau expres, vei avea dreptul de a iti retrage la orice moment consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor care te privesc.

PENTRU A ITI EXERCITA ORICARE DINTRE DREPTURILE MENTIONATE MAI SUS, inclusiv dreptul de acces la date, dreptul la opozitie sau la retragerea consimtamantului, dupa caz, dreptul la rectificarea, la stergerea datelor sau la restrictionare prelucrarii, te rugam sa ne transmiteti o cerere pe email, la adresa office@zilanofficial.ro. De asemenea, ne poti  transmite o cerere scrisa la sediul nostru din str. nr. 3 Nr. 11A, Afumati, Ilfov.

AI DREPTUL DE A DEPUNE PLANGERE IN FATA UNEI AUTORITATI DE SUPRAVEGHERE

In cazul in care consideri ca prelucrarea datelor cu caracter personal care te vizeaza incalca prevederile legale in vigoare, fara a fi afectate orice alte cai de atat administrative sau judiciare, ai dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere, in special in statul membru in care ai resedinta obisnuita, in care se afla locul de munca sau in care a avut loc presupusa incalcare.

Datele de contact ale Autoritatii de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din Romania sunt urmatoarele:

.

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania      

Email: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211

Fax: +40.318.059.602

Website: dataprotection.ro

8. Politica de cookies?

Module cookie și tehnologii similare

Scule si Unelte Design S.R.L.  folosește modulele cookie (mici fișiere text plasate pe dispozitivul dvs.) și tehnologiile similare pentru a furniza site-urile web și serviciile noastre online și pentru a ajuta la colectarea datelor. Textul unui modul cookie este format adeseori dintr-un șir de numere și litere care vă identifică în mod unic computerul, dar poate conține și alte informații.

Scule si Unelte Design S.R.L. folosește modulele cookie și tehnologiile similare în mai multe scopuri, în funcție de produs.


9. Cum ne poti contacta?

Daca ai nevoie de orice informatii legate de siteul, produsele sau serviciile Zilan Official ne poti contacta la adresa office@zilanofficial.ro. 

Daca:

  • vrei sa afli mai multe detalii despre informatiile din aceasta pagina
  • vrei sa nu mai folosim informatiile pe care le avem despre tine
  • vrei sa iti exerciti oricare din drepturile enumerate mai sus
  •  sau daca ai o plangere la adresa noastra

    te rugam sa ne scrii la adresa de email office@zilanofficial.ro sau la nr de telefon  (numar cu tarif normal).